DE MEEST UNIEKE CIRCUIT BELEVING 

 FRONT ROW - ALL-INCLUSIVE - CELEBS -  AND MORE

 

Sinds 2023 heeft Xtend Events een nauwe samenwerking met Corner 33. Lees hier welke mogeliljkheden wij samen te bieden hebben tijden de Monaco grand Prix 2024.

CORNER 33

 

De unieke Formule 1 ervaring tijdens de Grand Prix van Monaco op een terras op circuit niveau!!

START-FINISCH

 

Maximaliseer uw Grand Prix-ervaring.

Corner33 is dé place to be tijdens de Grand Prix van Monaco. Het  terras van 1800 m², gelegen bij de start finisch lijn, is het meest unieke terras op circuitniveau van Monaco.

TERRAS OP CIRCUITNIVEAU

 

Monaco is het kroonjuweel van alle F1-circuits en wordt ook wel ‘een uitzonderlijke locatie van glamour en prestige’ genoemd. Maak je klaar voor een weekend vol adrenaline, met uitzicht op circuitniveau aan op het 1800m² terras.

 

Dompel jezelf volledig onder in de ultieme jetset-levensstijl tijdens het Grand Prix-raceweekend door het luxe terras op circuitniveau te ervaren met ongeëvenaarde uitzichten en volledige hoogwaardige gastvrijheid gedurende 2 dagen.

TIKCET INHOUD:

 

 

Krijg toegang tot het Corner33 terras op zaterdag en zondag van 10:00 tot 22:00.

Geniet van de meest unieke uitzichten met hoogwaardig entertainment

 

  • Toegang terras zaterdag en zondag
  • Grote schermen op het terras
  • Mogelijkheid om te netwerken
  • High-end entertainment
  • Open bar 2 dagen
  • heerlijke open buffet

Prijs per ticket € 3.500,00

ex BTW, onder voorbehoud van prijswijzigingen en beschikbaarheid

FORMULE 1 LIEFHEBBERS

 

Gehost door Corner33, het evenement dat Formule 1-enthousiastelingen, influencers en beroemdheden samenbrengt om de beroemdste race ter wereld te vieren.

 

HIGHEND HOSPTALITY

 

 

 

Corner33 heeft we een toegewijd, ervaren team van lifestyle- en reisspecialisten verzameld om ervoor te zorgen dat we onze exclusieve klantenkring de hoogste vorm van service kunnen bieden. Met ons uitgebreide netwerk van contacten en diepgaande expertise bieden wij een ongeëvenaarde hospitality om een wereld van exclusieve ervaringen en VIP-evenementen te ontsluiten, waardoor u de ultieme luxe gevoel en belevenis krijgt.

 

Raceweekend om nooit te vergeten

 

 

Verbeterd om meer wiel-aan-wiel-actie aan te moedigen. Houd vooral tijdens de eerste en openingsronden van de race een aantal epische gevechten in de gaten, evenals inhaalmogelijkheden op het langste rechte stuk. Gasten kunnen ook een tweedaags diner-extravaganza verwachten met gerechten van onze beste fine-dining-partners, waardoor dit een ervaring als geen ander wordt.

DON'T MISS IT !

 

Wil jij alvast reserveren? Wees er snel bij want onze plekken zijn gelimiteerdt! 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Dit UNIEKE weekend moet U als echte race liefhebber

meegemaakt hebben.