Zakelijk maatwerk

Onze belangrijkste kracht bij het organiseren van evenementen is het leveren van maatwerk. Dat doen wij al vele jaren. Wij begrijpen dat ieder bedrijf of organisatie weer andere wensen heeft. U heeft de keuze uit diverse arrangementen en suggesties maar als u specifieke wensen heeft, realiseren wij die voor u.

 

Wij putten uit jarenlange ervaring.

Neem te allen tijde vrijblijvend contact met ons op als u een specifiek idee heeft. Niets is onmogelijk. Wij werken samen met diverse partijen en combineren om tot een compleet georganiseerd event te komen.

 

Daarnaast bieden wij u exclusieve en unieke vergaderlocaties met diverse mogelijkheden. Vergaderen op het circuit of in een luxe hangaar met uitzicht op het vliegveld, wij organiseren het.

 

Uiteraard ook geschikt voor een (in)formele borrel met diverse cateringmogelijkheden.

 

Op dit moment wordt de zakelijke pagina weer helemaal up-to-date gemaakt. Onze excuses dat de pagina nu niet volledig is.

Maar mail of bel ons als u een event door ons wilt organiseren. We helpen u graag.


Exclusive Race Events

Race Trips zijn speciaal georganiseerde reizen voor de zakelijke klant. Dit kan een Formule 1 Grand Prix zijn, maar ook 24 h van Le Mans, DTM of nationale race GP's behoren tot de mogelijkheden. Neem uw relaties mee in de wereld van snelheid en adrenaline. Wij zorgen voor een compleet georganiseerde reis naar uw favoriete Grand Prix of ander race event.

Formule 1 Factory Tour

Een geweldig event voor uw relaties is de meerdaagse Formule 1 Factory Tour. Wilt u een Formule 1 team bezoeken op hun thuisbasis, dat is bij enkele teams mogelijk. Vertel ons welk team uw voorkeur naar uit gaat, hoeveel dagen u met uw relatie wilt reizen, dan maken wij een super compleet programma.
Wajer Experience

Xtend Events biedt, in nauwe samenwerking met Wajer Yachts,  chartermogelijkheden en volledig georganiseerde reizen naar de Côte d'Azur, Ibiza en Miami, die allemaal volledig gericht zijn op één ding: ervaren hoe het voelt om een Wajer te varen. Neem uw relatie mee en bezorg hem of haar de dag of langer, van zijn/haar leven.

Custom Made Events

Heeft u een super idee maar weet niet hoe dit uit te werken. Wilt u iets speciaal organiseren op het gebied van Racen Vliegen of Varen. Of zoekt u juist een combinatie van deze onderdelen.

Neem dan contact met ons op.

Samen gaan we op zoek naar de uitwerking van uw idee.Naast deze exclusieve events is het ook mogelijke om een ruimte te huren op een vliegveld of circuit. U nodigt uw relaties uit voor een meting, lezing, of een gezellige eventdag op deze locatie.


Klantendagen

Zoekt u een speciaal race, vlieg of vaar event voor uw relaties. Mag het allemaal wat spectaculairder zijn?

Wilt u een klantendag organiseren maar dan anders dan uw klanten gewend zijn? 

Wij maken voor u de perfecte dag voor uw relaties. Mail ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag. 

Meeting Event

Wilt u eens vergaderen op een bijzondere locatie.

Op het circuit in een VIP box, of op hoogte met geweldig uitzicht op vliegveld Teuge? Wij bieden u deze mogelijkheden. Ook te perfect te combineren met een Race of Vlieg event.

 

Vraag ons uw idee en wij maken een passend event.