Racen


Voor het onderdeel racen hebben we diverse mogelijkheden om racen te beleven maar ook zelf te ervaren. Wilt u een race van dichtbij bekijken en niet van de tribune, of wilt u zelf achter het stuur kruipen van een droom auto. Wij kunnen het u bieden.

 

Zoekt u iets speciaals om uw gasten aan te bieden, dan bent u ook bij Xtend Events bij het juiste adres.

 

Hieronder het overzicht van race mogelijkheden die wij u kunnen bieden.


Formule 1

De Formule 1 heeft bij ons een speciale plek. Nu met onze top coureur Max Verstappen bij het team Aston Martin Red Bull Racing, kunnen wij u Formule 1 Exclusive aanbieden om een Grand Prix van zeer dichtbij te beleven.

Als special hebben we een compleet arrangement voor de Monaco Grand Prix.

 

Als u eens een team aan het werk zien, dan zijn de testdagen echt iets voor u. of een fabriekstour bij één van de Formule 1 teams.

 

Wilt u alles tot in de puntjes verzorgt hebben, dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Formule 1 Exclusive

Formule 1 Monaco GPFormule 1 testdagen

Formule 1 Factory VisitCup klasse en klassiekers


Naast de Formule 1 hebben we directe connecties met andere race klasses. Wat dacht u van de Porsche Supercup, DE cup-race klasse op het hoogste niveau.

Of de klassieker, de 24h van Le Mans. een echte aanrader. Naast deze unieke race klasse zijn we in gesprek met de DTM. Zodra we hier mee rond zijn zullen we dit op de site bekend gaan maken.

Naast deze internationale klasse bieden wij ook exclusieve tickets voor Nederlandse events.

 

Staat uw favoriete race klasse er niet tussen, mail ons uw wensen, wij zorgen dat het speciaal voor u georganiseerd wordt.

Porsche Supercup

24h van Le MansZelf rijden op circuit


Altijd al eens uw droom auto willen rijden, Ferrari,  Lamborghini of een Aston Martin, dan is het zelf rijden op circuit van Zandvoort helemaal iets voor u. Kijk snel welke type experiences we u te bieden hebben. We werken hier nauw samen met Race Planet. 

 

Uniek is het zelf rijden voor kids. Een belevenis voor veel jongens en meisjes.

Circuit rijden

Circuit rijden kids!