Vliegen


Xtend Events biedt de ultieme uitdaging; adembenemende aerobatics vlucht in adembenemende vliegtuigen.

 

Alleen voor de échte liefhebbers!

Je krijgt een uitgebreide briefing zodat je precies weet wat je te doen staat. Je hebt de keuze uit diverse vliegtuigen. Heel speciaal is niet alleen aerobatics vliegen maar ook in formatie!!! Dat doen wij met de General Avia F 22 Pinguino. Een zeer bijzondere ervaring waarbijje de glimlach op je gezicht dagen blijft zitten.

 

Xtend Events organiseert bijzondere vlieg-incentives en teambuilding bijeenkomsten waarin vliegen een belangrijke rol spelen. 


Ervaring van Jeroen Bleekemolen, autocoureur:

"Het was zo cool en bijzonder om gewichtsloos te zijn dat ik maar bleef lachen en zwaaien.

Wat een ervaring! En als beroepscoureur ben ik toch heel wat gewend.

Een echte aanrader." 


Aerobatic flying

Voor de échte liefhebbers van vliegen: loopings, en G-krachten maken in een vliegtuig.

We starten met de briefing waarin het vliegtuig en de kunst van het aerobatics vliegen wordt doorgenomen. Vervolgens krijgt u uitleg over het vliegtuig en dan kan het beginnen!

 

de ultieme adrenalinekick!!!

 

Tijdens deze unieke belevenis maakt u loopings, kurkentrekkers, rols en snelle bochten!

De piloot geeft tijdens de vlucht duidelijke uitleg en commando's.

 

We hebben diverse vliegtuigen waarmee u een echte aerobatics vlucht kan beleven.

 


General Avia F-22C

De F22 is de Ferrai onder de Airobatics vlliegtuigen. Geniet van het panorama uitzicht terwijl u uitgelegd wordt wat de mogelijkheden zijn van dit vliegtuig. Omdat we 2 F22 vliegtuigen tot onze beschikking hebben is een formatie vlucht ook mogelijk. Met ervaren en goed getrainende piloten worden deze vluchten uitgevoerd.

Een ervaring waarvan u lang zal blijven genieten.

 


Zlin 242L

De Zlin 242L is een zeer geschikt toestel voor aerobatics training.

Piloot Stephen van Dijck geeft u duidelijk uitleg en de beleving van uw leven.


Fokker S-11 'Instructors'

De Fokker S-11 'Instructors' zijn onderdeel van stichting Fokker Four. 

Lijkt het u leuk om eens een keer mee te vliegen en te ervaren hoe het is om in een formatie met historische S-11's het luchtruim te kiezen? Vanaf vliegveld Lelystad is dat mogelijk. Een unieke ervaring om een formatie vlucht mee te maken. Te ervaren hoe piloten in het verleden hun eerste vlieguren maakte.


Denkt u dat u het aankan? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.

We gaan samen met u er een fantastische dag van maken.

Onze thuis basis is vliegveld Teuge, maar andere vliegvelden behoren ook tot de mogelijkheden.


REACTIES VAN KLANTEN


klantendag

Voor de firma Theben Apeldoorn, specialist in KNX building systems technology, Smart Home systems, motion detectors and presence detectors, hebben wij een klantendag voor hun mogen organiseren op vliegveld Teuge. In de ochtend verzorgde Theben een presenatie. Na de lunch mochten de 36 gasten met 2 Cessna's een rondvlucht maken. De klanten die moesten wachten konden in de Flight simulator de piloten skills oefenen. 

Jos Jansen, directeur Theben Nerdeland:

"We kijken terug op hele mooie dag. Onze relaties waren erg enthousiast over hetgeen we hebben neergezet. een hele mooie locatie. Rondvluchten werd als super ervaren. Perfecte manier om klanten via deze weg te binden"


Reunie luchtvaartschool

"Voor de reünie van onze klas waren we opzoek naar iets spectaculairs, wat je niet elke dag doet. We kwamen uit bij Xtend Events. Het ontvangst was zeer ontspannen en gemoedelijk. We begonnen met een bak koffie en de briefing over onze vlucht. Vervolgens werden we onder professionele begeleiding in de vliegtuigen geïnstalleerd. Daarna gingen we gezamenlijk de lucht in voor een onvergetelijke ervaring! Formatie vliegen, loopings, G-krachten, het was briljant. Weer een item dat van onze bucketlist af kan…"


Winaar stuntvlucht Pathe

In samenwerking met Pathe en Wings of Freedom hebben we een stuntvlucht aangeboden tijdens de premiere Top Gun: Maverick. De winnaar heeft de vlucht van zijn leven mee mogen maken:

 

"Wat een bijzondere ervaring is dit. Nooit geweten dat je dit met een vliegtuig kan doen. Was wel zenuwachtig, maar het was zeer de moeite waard. Een aanrader. Wanneer gaan we weer!!"