Varen


WITHOUT A WORRY

Wajer Yachts dat ooit begon met de bouw van eenvoudige sloepen, is uitgegroeid tot een respectabel jachtenbouwer met niemand minder dan koning Willem-Alexander in zijn klantenkring. 

Aan boord van een Wajer ontdekt u de fascinatie van de luxe en stijl van een Wajer. Of het nu een Wajer 38 is of het nieuwe stijlvolle model de Wajer 55, u waant u in luxe en comfort van Nederlands fabrikaat.

 

Een ervaren kapitein neem u mee van Nice naar Saint-Tropez.

U voelt zich de hele dag een Franse celebrity: luxe jacht, verse visprodukten en sprankelende wijnen.

 

Aan boord van de Wajer wachten verse croissants, koffie en jus d'orange, waarna koers gezet wordt naar Saint-Tropez. Daar aangekomen bent u Fransman onder de Fransen, even shoppen en uitblazen op het terras van Brasserie Sénéquier aan de haven. Tegen lunchtijd vaart u met de Wajer naar Pampelonne Plage. Wilt u even zwemmen, zonnen of waterskiën, het is allemaal mogelijk.

Pas na zessen gaat u weer aan boord voor de terugtocht naar Nice.

U bent dan een onvergetelijke ervaring rijker.

 

Naast de Côte d'Azur bieden wij u ook de mogelijkheid om op de volgende bestemmingen het varen met

een Wajer te beleven:

  • Mallorca
  • Geneva
  • Zuid Frankrijk
  • Ibiza
  • Miami
  • The Hamptons (USA)
  • Hong Kong
  • Thailand

Klinkt u dit als muziek in de oren, maar u heeft een andere bestemming voor ogen, geen probleem.

We kunnen uw event zo samenstellen dat het aan al uw wensen voldoet.


UW PRIVÉ WAJER JACHT VOOR EEN DAG

Xtend Events biedt, in nauwe samenwerking met Wajer Yachts,  chartermogelijkheden en volledig georganiseerde reizen naar de Côte d'Azur, Ibiza en Miami, die allemaal volledig gericht zijn op één ding: ervaren hoe het voelt om een Wajer te varen.

 

De chartermogelijkheden voor een Wajer-jacht zijn eindeloos. Laat ons u helpen uw dag of weekend weg te ontwerpen en de coolste ervaring te creëren.

Mail naar events@xtendevents.nl.

 

Of wat dacht u van het behalen van uw internationale vaarbewijs in slechts drie dagen in St. Tropez? Of misschien geeft u de voorkeur aan de culturele Miami Art Basel Experience met uw vrienden of (zakelijke) relaties? Onze bestseller is de eendaagse Cote D'Azur-ervaring waarbij een ervaren kapitein je meeneemt op een vaartocht van Nice naar Saint-Tropez.

 

Om de juiste datum te vinden en een aangepast programma voor u te ontwikkelen, belt u of neemt u contact op.


DE FRANSE RIVIERA

Ontdek de Riviera vanaf de Middellandse Zee. Maak een uitstapje naar de idyllische stranden van Saint Tropez voor de lunch of neem uw familie of vrienden mee naar het romantische eiland Porquerolles. De Wajer-vloot is beschikbaar voor charters langs de hele zuidkust van Frankrijk. Neem voor boekingen contact op met Wajer Yachts via welcome@wajer.com.

 

Voor een fantastische reis langs de zuidkust van Frankrijk hebben wij de volgende jachten beschikbaar: Wajer 38 - Wajer 38 S - Wajer 55.

EXPERIENCE IBIZA

Ontdek het unieke gevoel en het uitzicht op de Balearen vanaf de zeezijde. Geniet van een fantastische reis naar bijvoorbeeld het prachtige eiland Formentera, ontspan aan boord van een lunch en ontdek idyllische stranden en baaien. De Wajer-vloot is beschikbaar voor charters langs de hele kustlijn van Ibiza (en op aanvraag is de Wajer-vloot ook beschikbaar langs de kust van Mallorca). Voor de beste Balearische ervaring is er een Wajer 38, 38 S en een Wajer 55 beschikbaar.

CHARTER A TENDER

Wilt u in stijl aankomen in Monaco tijdens de Formule 1? Heeft u VIP tickets om de Formule 1 race vanaf een jacht te bekijken, maar geen vervoer heeft naar het jacht?

 

Schakel ons dan in. Wij zorgen dat u en uw gasten in stijl arriveren op uw locatie. Wajer Yachts heeft een vloot aan Wajers tijdens de Formule 1 in Monaco.

 

Boek nu uw tender voor 2022.

 

Events@xtendevents.nl