AMBER LOUNGE MONACO


THE ORIGINAL NIGHT & DAY F1 VIP PARTY


Het meest prestigieuze Formule 1-evenement

Amber Lounge Monaco 2019 organiseert VIP-raceviewing mogelijkheden en celebrity-jachten, het unieke F1-coureursmodeshow, gastronomische gerechten, live liefdadigheidsveiling en 3 nachten Euphoric After Parties met onvergetelijk live-entertainment. De meest adrenaline-aangedreven, actievolle ervaring in de glamour en opwinding van de Formule 1's meest verwachte Grand Prix ... 


MONACO MAATWERK PAKKETTEN 2019

VRIJDAG U*NITE

Vanaf 18:30 uur

Begin het GP-weekend in stijl met het innovatieve clubconcept U*NITE. De combinatie van de prestigieuze Amber Lounge Fashion Show met F1-coureurs, liefdadigheidsveilingen, Dining & Fashion After Party.

Een avond om te ontspannen, kijken, bieden, dineren, luisteren, dansen en feesten met de sterren ... 

ZATERDAG

20:30 Amber Lounge Dining. Coole cocktails en zachte vibes - geniet van een uitstekende maaltijd met heerlijke wijnen en een prachtig uitzicht op de oceaan ...

22:30 EXTRAVAGANZA After Party - een levendig concept, met non-stop internationale dj's, live optredens van de populairste artiesten van over de hele wereld, evenals drummers, saxofonisten en onbeperkt stromende champagne, de hele nacht lang.

ZONDAG

20:30 Amber Lounge Dining - buiten.

22:30 F1 Driver Post Race Party is de meest verwachte nacht van het weekend, waar Formule 1-coureurs en teams verzamelen voor post-race-vieringen met iconische live-acts, DJ's en onbeperkte champagne!!