Formule 1 ExclusiveAls echte Formule 1 liefhebber is dit de ultieme manier om de Formule 1 te beleven! 

Wij hebben nauwe contacten met Formule 1 teams en de organisatie van de Paddock Club.

We bieden u een custom made arrangement aan die voldoen aan uw wensen en eisen.

 

U bekijkt de Formule 1 boven de pitsboxen en ziet alle actie onder u gebeuren, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

Als speciale gast wordt u ondergedompeld in de intensiteit van een Grand Prix weekend, vaak met een uitzicht op de pitlane, Uitkijkend over de start-finish, je kunt genieten van alles van de voorbereiding van het team voor de belangrijkste weekendsessies. Je hebt ook de mogelijkheid om de pitgarages van de Formule 1 teams te verkennen en te zien hoe de teams en coureurs zich voorbereiden op de Grand Prix.

Met toegang tot team gegevens, live pitlink-sessies en teamradiozenders, wordt u volledig op de hoogte gehouden terwijl het race weekend zich ontvouwt. En terwijl de race gaande is, hebt u exclusieve toegang tot belangrijke teamleden; van senior race-personeel tot een meet and greet met de coureurs. Ga met ons mee voor een onvergetelijke race-ervaring tijdens een Formule One ™ Grand Prix-weekend.


Formule 1 exclusive tickets

 

De Formule 1 Exlcusive tickets worden verkocht als één dag ticket, alleen op vrijdag, een 2-daagse (zaterdag en zondag) of 3-daagse (vrijdag - zondag). Bij geselecteerde races is een beperkte ticketoptie beschikbaar.

 

Om het race weekend compleet te maken kunnen wij het gehele weekend voor u verder organiseren. Dat bestaat uit: vliegtickets, hotel overnachtingen, restaurants en VIP-shuttle vervoer. Alles tot in de puntjes georganiseerd zodat u volledig kan genieten van dit unieke en exclusieve weekend.

 

Vraag onze brochure aan en vermeld uw wensen voor een onvergetelijk weekend..