Exclusive Race Events


Exclusive Race Events zijn speciaal georganiseerde reizen voor de zakelijke klant. Dit kan een Formule 1 Grand Prix zijn, maar ook Le Mans, DTM of nationale race GP's behoren tot de mogelijkheden. Neem uw relaties mee in de wereld van snelheid en adrenaline. Wij zorgen voor een compleet georganiseerde reis naar uw favoriete Grand Prix of ander race event. Daarnaast zorgen wij voor uw vervoer, overnachtingen en natuurlijk voor de inwendige mens. Uw klant komt niets te kort en wordt helemaal in de watten gelegd.

 

Hieronder treft u een aantal arrangementen aan die wij u kunnen aanbieden. Deze arrangementen worden door u samengesteld. zoals u uw weekend moet zijn om er een geweldig weekend van te maken samen met uw relaties of personeel/


Formule 1 Exclusive

Neem uw relaties mee naar een Grand Prix van uw keuze. Bekijk de Formule 1 vanaf de pitsstraat. Wij regelen alles voor uw gasten voor het gehele weekend. Uw gasten overnachten in een lux hotel of in moie villa. Voor de GP van Monaco hebben we exclusieve jacht tickets.Mail ons uw wensen en wij maken voor u een passende offerte.

Circuit rijden

Wilt u uw relaties iets unieks bieden. Nodig ze dan uit naar het circuit en laat ze zelf rijden in Ferrari's. Lamborghini"s en Porsches. In samenwerking met Race Planet maken we voor u een passende offerte. We complementeren de offerte naar uw wense, bijvoorbeed verver per touring car, diner op de terugreis.Porsche Supercup

De Porsche Supercup is de race klasse die in het voorprogramma rijdt van de Formule 1. Uw gasten zijn te gast bij het Porsche hospitality en kunnen heerlijk genieten van de catering. U krijgt duidelijk uitleg van de teams hoe het deze klasse werkt. Tijdens de kwalificatie en de race gaat u met het team mee de its in van de Formule 1. 

Voor een Porsche Supercup weekend organiseren wij de vliegreis, vervoer en hotel of luxe villa.

Mail uw wensen naar ons en wij maken voor u een passende offerte.

24h van Le Mans

Een van de klassiekers op de race kalender is de 24 h van Le Mans. Neem uw gasten mee naar deze zeer toegankelijke race klasse. wij kunnen u VIP tickets aanbieden van diverse teams. Boeken voor u een hotel of een chateau in de buurt. Vervoer van en naar het circuit hoort ook allemaal bij een compleet Le Mans arrangement. vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. De moeite waard om uw gasten dit aan te kunnen bieden.Good Wood Festival of Speed

Een uniek evenement waar alles bij elkaar komt. Een op en top event om met uw goede relaties te bezoeken. Wij zorgen niet alleen voor de tickets, maar ook de reis er naar toe en uw overnachtingen.

Binnenkort nieuws voor de 2019 editie.

Stuur ons een mail en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Eigen idee

Staat er tussen onze arrangementen niet het gene tussen wat u graag zou willen organiseren. Geen probleem. Mail of bel ons gerust. Samen met u zoeken we het uit. wij hebben de connecties en weten wat de mogelijkheden zijn.