Circuit rijden


Wanneer u een bedrijfsfeest gaat plannen, komt u vaak enorme hoeveelheid mogelijkheden tegen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom geven wij u een overzicht alle mogelijkheden. Van events en raceclinics op Circuit Zandvoort, een vergadering in een van de zalen of een geslaagde avond inclusief buffet bij een van de kartcentra van Bleekemolens Race Planet.

 

ZAKELIJK MAATWERK

Onze belangrijkste kracht bij het organiseren van evenementen is het leveren van maatwerk. Dat doen wij al meerdere jaren en zodoende begrijpen wij dat ieder bedrijf of organisatie weer andere wensen heeft.

U heeft de keus uit diverse arrangementen en suggesties maar als u specifieke wensen heeft, realiseren wij die ook voor u. Zelfs het filmen met een drone van uw evenement behoort tot de mogelijkheden!

Neem te allen tijde vrijblijvend contact met ons op.

 

Alle locaties bieden fantastische vergadermogelijkheden. Uiteraard ook geschikt voor een (in)formele borrel met diverse cateringmogelijkheden.

Bij Race Planet heeft u de mogelijk om op één dag uw relaties of collega's te laten rijden in Ferrari’s, Aston Martins, Lamborghini’s en Porsche’s.

Iedereen met een rijbewijs B kan helemaal zelf in al deze en heel veel meer spectaculaire voertuigen rijden. Geen instructeur op de bijrijdersstoel, geen verkeersdrempels, geen snelheidscamera’s, gewoon lekker rijden.

Arrangementen


Pitstop

Pitstop is een dagdeel-arrangement. Jullie kunnen in een VIP-room worden ontvangen. Ook voor de catering bieden wij een aantal uitstekende opties. Het arrangement wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Een bekerset of certificaten voor de deelnemers zijn al inbegrepen.

 

Minimum aantal deelnemers: 8 personen. Onder voorbehoud van prijs- en programma wijzigingen.

€ 245,00

p.p. (excl BTW)Starting Grid

Starting Grid is een dagdeel-arrangement. Jullie kunnen in een VIP-room worden ontvangen. Ook voor de catering bieden wij een aantal uitstekende opties. Het arrangement wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Een bekerset of certificaten voor de deelnemers zijn al inbegrepen.

 

Minimum aantal deelnemers: 8 personen. Onder voorbehoud van prijs- en programma wijzigingen.

€ 365,00

p.p. (excl BTW)Pole Position

Pole Position is een dagdeel-arrangement. Jullie kunnen in een VIP-room worden ontvangen. Ook voor de catering bieden wij een aantal uitstekende opties. Het arrangement wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Een bekerset of certificaten voor de deelnemers zijn al inbegrepen.

 

Minimum aantal deelnemers: 8 personen. Onder voorbehoud van prijs- en programma wijzigingen.

€ 795,00

p.p. (excl BTW)Voor elk budget is er een arrangement mogelijk.

Dit zijn de standaard arrangementen. Vanaf 10 personen is het mogelijk dat u uw eigen race/droomauto's samen stelt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Maak uw dag compleet

Maak van uw race dag nog completer met cateringsmogelijkheden op het circuit:

  • Ontvangst arrangementen
  • Vergaderarrangementen
  • Lunch arragementen
  • Diner arrangementen
  • Borrel arrangementen

 

Wilt u dat de hele dag compleet georganiseerd wordt, alles uit handen genomen wordt, dan bieden we de volgende mogelijkheden:

  • Vervoer van uw relaties, collega's per luxe touringcar. ( vanaf 10 personen).
  • Dineren of gezellig BBQ op de terug weg.
  • Foto/film reportage, de gehele dag wordt vastgelegd, leuke attentie om a afloop aan uw relaties te geven
  • eigen suggesties, altijd welkom

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Vul hierbij vooral uw wensen in zodat wij uw dag perfect kunnen invullen.