Stap aan boord van de Beechcraft Kingair!

 

Met Bubbles Air Travel wordt reizen verheven naar het hoogste niveau. Op het tijdstip dat u wenst stapt u aan boord van uw privévliegtuig, de Beechcraft Kingair, waarmee u in privésfeer naar uw bestemming vliegt. U bepaalt zelf of dit vanaf Lelystad airport óf een ander regionaal vliegveld bij u in de buurt is.


 

 

 

 

 

Een onvergetelijke ervaring

Wij hanteren een deur-tot-deur-service waarbij u zelf de keuze heeft waar de vliegreis begint. File en wachtrijen, drukke vertrekhallen en dure parkeerplaatsen zijn verleden tijd. Wij maken van uw reiservaring weer de traktatie zoals het ooit bedoeld is: ontspannen genieten! In een fijne omgeving met aandacht voor al uw wensen reist u alleen met de personen die u kiest. Of het nou zakelijk of privé is, wij zorgen ervoor dat uw reis een onvergetelijke ervaring wordt.

FLY arrangementen

U kunt kiezen uit een bestaand arrangement of zelf uw reis samenstellen. We hebben verschillende arrangementen die het vliegen combineren met een geheel verzorgde dag, dagen of een event. Bekijk de verschillende arrangementen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een door u zelf samengestelde reis. Als u eenmaal kennis heeft gemaakt met het vliegen op deze manier, dan wilt u nooit anders meer.

Fly & Golf

een onvergetelijke 2, 3 of 4-daagse reis naar het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk of elders in Europa

Fly & Dine

Het ultieme dagje weg of een extra cachet aan een zakelijke lunch of diner? Amsterdam, Limburg of elders in Nederland

Fly & Race

Een weekend naar de Grand Prix in Europa, 24h van Le Mans  ( of andere race klasse) , maakt uw weekend compleet.


Over de Beechcraft Kingair

 

Bubbles Air Traivel vliegt met een Hawker Beechcraft Kingair B200. De Kingair is een model dat geïntroduceerd is in 1964 en sindsdien uitgegroeid is tot het meest verkochte type in zijn klasse: 2 motorige turboprop met een passagiers capaciteit tot 6 personen, gevlogen door 2 vliegers, ondanks dat het gecertificeerd is om door één vlieger gevlogen te worden. Veiligheid staat bij ons voorop.

 

Gezagvoerders

 

De meeste van onze gezagvoerders zijn KLM-vliegers, sommige nog in actieve dienst en sommige jong gepensioneerd. Allemaal hebben ze hun 10.000 vlieguren penning uitgereikt gekregen en vinden ze het leuk om hun jarenlange ervaring op een geheel andere wijze, en met meer betrokkenheid bij de passagiers uit te oefenen in dienst van het jonge vliegbedrijf Zeusch Aviation.