WAJER OWNERS CHALLENGES 2018

Jaarlijks houdt Wajer Yachts een challenge onder zijn relaties. Dit jaar vonden deze plaatst in Ibiza en in Saint-Tropez. Kijk naar de geweldige films van deze unieke boten van Nederlandse makelij.


WAJER OWNERS CHALLENGE IBIZA 2018

Wajer Yachts bedankt zijn deelnemers voor het onvergetelijk maken van de Wajer Owners Challenge 2018.

Dit jaar hadden zij een vloot van 14 deelnemende Wajers met een totale bemanning van bijna 150 man. Het was bijzonder mooi en spectaculair om te zien hoe de teams op volle kracht strijden tijdens de wedstrijden en te genieten van de late uren in het Nobu Hotel.

Kijk hier voor meer foto's op de site van Wajer Yachts.


WAJER OWNERS CHALLENGE FRANCE 2018

De Franse jaarlijkse Wajer Owners Challenge France vond plaats in onze hub Saint-Tropez. Dit jaar had men een grote vloot van 23 deelnemende Wajers, bemand met een totale bemanning van bijna 220 mensen. Het was bijzonder mooi en spectaculair hoe de teams op volle kracht streden tijdens de wedstrijden en te genieten van de uren na de rust op Grimaud Beach.

Kijk hier voor meer foto's op de site van Wajer Yachts.


Wilt u ook ervaren en genieten van een Wajer Experience, boek dan bij ons en wij maken voor u een speciaal arrangement. Ook zeer geschikt om uw zakelijke relaties eens te bedanken voor de samenwerking.