Aston Martin Red Bull Paddock clubAls echte Formule 1 fan is het de ultieme manier om de Formule 1 te beleven! 

Wij hebben nauwe contacten met Aston Martin Red Bull Racing en kunnen u Paddock Club arrangementen aanbieden bij Red Bull Racing.

Als gast van Aston Martin Red Bull Racing word u ondergedompeld in de intensiteit van een Grand Prix weekend, vaak met een uitzicht op de pitlane, Uitkijkend over de start-finish, je kunt genieten van alles van de voorbereiding van het team voor de belangrijkste weekendsessies. Je hebt ook de mogelijkheid om de garage van het team te verkennen en te zien hoe de Aston Martin Red Bull Racing Tag Heuer RB14-auto wordt..

Met toegang tot team gegevens, live pitlink-sessies en teamradiozenders, blijft u volledig op de hoogte gehouden terwijl het race weekend zich ontvouwt. En terwijl de race gaande is, hebt u exclusieve toegang tot belangrijke teamleden; van senior race-personeel tot een meet and greet met de coureurs. Ga met ons mee voor een onvergetelijke race-ervaring tijdens een Formule One ™ Grand Prix-weekend.


Paddock Club tickets

Paddock Club tickets

 

Formule 1 Paddock Club ™ -tickets worden verkocht als één dag ticket, alleen op vrijdag, een 2-daagse (zaterdag en zondag) of 3-daagse (vrijdag - zondag) optie. Bij geselecteerde races is een beperkte ticketoptie beschikbaar.

 

Vraag onze brochure en prijslijst aan voor uw Grand Prix naar Keuze.