Circuit rijdenWelkom in Zandvoort! Op het legendarische circuit in de Zandvoortse bieden wij in samenwerking met Bleekemolens Race Planet al  jaren jongens- en meisjesdromen uitkomen.

Want alleen hier kan je zelf rijden op het circuit in Ferrari’s, Lamborghini’s, McLarens, Mercedes-AMG’s, Aston Martins, Porsches, Formule RP1 auto's en nog veel meer.

 

Naast het zelf rijden op het circuit, met uw vrienden of als uitje met uw bedrijf of uw relaties, biedt Xtend u een geheel verzorgde dag. We kunnen zorgen voor vervoer naar het circuit en een after party na een geweldige dag op het dircuit. 

  

Doordat de we jarenlange  ervaring hebben en samenwerken met professionals, kunnen wij de gewenste event exclusief aan u aanbieden en ervoor zorgen dat u en uw relaties er nog jarenlang over zullen praten.  


Race Experience

De bestseller bij de Race Experience is de Driving Experience. Dit arrangement biedt een hele dag met een bomvol programma. Doe je mee aan de Driving Experience, dan rijd je zelf onder meer in een Porsche 911 en een Formule RP1.

vanaf € 299,= p.p.

incl. BTW

VIP Experiences

Je voelt je al speciaal op het circuit van Zandvoort, de VIP Experiences doen daar nog een schepje bovenop. Als VIP  rij je twee maal zoveel per onderdeel (per auto). 

 

De  VIP Experiences is voor de echte liefhebber!

vanaf € 379,- p.p.

incl. BTWCircuit rijden voor Kids!

GEWOON, OMDAT HET KAN EN OMDAT HET FANTASTISCH IS

 

Kinderen vanaf 10 jaar die in Ferrari’s en Aston Martins over Circuit Park Zandvoort rijden. Dat klinkt misschien wat onwerkelijk maar bij Bleekemolens Race Planet doen we het gewoon. En de kinderen? Die vinden het natuurlijk fantastisch.

 

Je kunt ook cadeaubonnen voor deze unieke belevenis bestellen. Superleuk als verjaardagscadeau! De verschillende mogelijkheden, tarieven en voorwaarden vind je hier.

 

Geef je nu snel op, de data waarop je kunt rijden zijn nu bekend!