THE ORIGINAL NIGHT & DAY F1 VIP PARTY


Monaco Grand Prix

 

Amber Lounge Monaco verenigt VIP-racebeleving ,

celebrity-jachten en een unieke F1-coureur modeshow met gastronomisch eten, live liefdadigheidsveiling en 3 nachten wilde afterparty's met onvergetelijk live-entertainment met uitzicht over de Côte d'Azur.

Singapore Grand Prix

 

Het exotische eiland Singapore, de thuisbasis van de eerste avond Formule 1 race ooit, is een van de meest provocerende en glamoureuze bestemmingen van Amber Lounge. Geweldige ambiance tijdens de mooiste avond race van de Formule 1 kalender 

Abu Dhabi Grand Prix

 

Amber Lounge Abu Dhabi is het ultieme feest van wereldklasse voor beroemdheden, Formule 1 coureurs en VIP-gasten om de snelle en glamoureuze afsluiting van de laatste race van  de Formule 1 kalender te ervaren. De mooiste locatie om het F1-seizoen  In stijl af te sluitenF1 Hospitality & Amber Lounge Celebrity Yachts

 

Met een compromisloze toewijding om de meest perfecte onderdompeling in de Formule 1 te creëren, is de gastvrijheid van de Amber Lounge de maatstaf voor luxe in de hoog-octane sport van de Formule 1.

Met meer dan twee decennia van toewijding om verder te gaan dan de verwachtingen van gasten, is Amber Lounge Hospitality trots op het vermogen om de meest transformationele en klantgerichte Grand Prix-weekendervaringen te creëren.


AMBER LOUNGE HOSPITALITY

Gepersonaliseerd raceweekend

 

Geniet van de ultieme race kijkende gastvrijheid tijdens het Grand Prix-weekend met geweldige opties beschikbaar; van onze beroemde Celebrity Yachts in Monaco en Abu Dhabi tot F1 General en Team Paddock-passen, privé- en gedeelde suites en terrassen. We behandelen elk facet van raceweergave in de Formule 1-wereld. Vertrouw ons toe om het beste op maat gemaakte pakket voor u en uw klanten te maken voor een onvergetelijk weekend.

Luxe accommodatie en transfers

 

Met onberispelijke service van pre-arrival tot post-departure, werken we alleen met geselecteerde vertrouwde eigenschappen en leveranciers om een naadloze ervaring te creëren; voor, tijdens en na de race. Van gepersonaliseerde jet-transfers tot luxe accommodatie en jachtcharters in de meest begeerde Grand Prix-bestemmingen over de hele wereld, Amber Lounge Hospitality biedt alleen de beste transfers en accommodatie aan onze klanten.

Amber Lifestyle-events

 

De uitgebreide portfolio met producten en diensten van Amber Lounge Hospitality is gebaseerd op het principe van unieke en uitzonderlijke ervaringen voor etach en voor elke klant. Van de locatie, creatieve omgeving, gastronomie, transport, accommodatie en entertainment; voor de videografie en fotografie die elk opmerkelijk moment vastleggen, kunnen we u helpen bij het creëren van het perfecte evenement voor elke speciale gelegenheid.