Formula One In-Season TestingVijf races in de spannende Formule 1 kalender van het 21 races in seizoen 2018, Barcelona's Circuit de Catalunya is opnieuw de locatie voor de eerste testdagen in het seizoen. Dit wordt dag 9 en 10 van testen in Spanje, na de 8 dagen die de Formule 1™ al tijdens de pre-season tests aan het begin van het jaar hebben voltooid.

 

Xtend Events heeft voor u een exclusief In-Season Test tickets bij het team van Max Verstappen, Aston Martin Red Bull Racing.

 

Een unieke kans voor de ulitieme Formule 1™ fan!!

 


TEST 03     -      Circuit de Catalunya - Barcelona     -     15-16 mei

 

Barcelona is altijd een favoriet tussen de teams om te testen - het is een circuit met een beetje van alles. Het heeft altijd gedacht dat een auto die sterk is in Barcelona overal sterk zal zijn. 'S Avonds is er ook meer plezier te beleven weg van het circuit, want de bruisende stad Barcelona heeft voor elk wat wils: cultuur en lekker eten op zijn best. 

 


 

Als u echt wilt weten wat in een Formule 1™-team omgaat,

dan is er geen betere ervaring dan bij een in-season-test aanwezig te zijn

 


TEST 04     -      Hungaroring     -     31 juli -1 augustus

 

De Hungaroring is de laatste testlocatie waar alle Formule 1™-teams een laatste kans hebben om hun nieuwste ontwerpmodificaties te testen voor de rest van het seizoen 2018.  De test valt net voor de verplichte FIA 2-weeks shutdown-periode,, dus Aston Martin Red Bull Racing zal er alles aan doen om het ontwerp te verbeteren ter voorbereiding op de tweede helft van het seizoen.

 

De kenmerken van de Hungaroring verschillen sterk van de andere circuits die Formule 1™  bezoekt. Door zijn krappe bochten is het perfect voor het testen van de aerodynamica en maakt het minder afhankelijk van een door power-driven circuit.

 

De nabijgelegen stad Boedapest biedt opnieuw de perfecte achtergrond om leuke dingen te doen en te bezoeken tijdens een Europese stedentrip. De verbluffende architectuur en fantastische restaurants beloven een onvergetelijk bezoek te maken.

 


Inhoud tickets

Xtend Events biedt u een uniek en exclusieve tickets aan voor het In-Season testprogramma Formule 1 ™, in samenwerking met Aston Martin Red Bull Racing. 

De Aston Martin Red Bull Racing Testing Hospitality is altijd ongelooflijk populair gebleken bij

Formule 1-fans door de jaren heen. Door ongekende toegang tot de teams en de Paddock die normaal gesproken niet beschikbaar zijn tijdens een raceweekend. Er is voldoende tijd om op je gemak met het team de dag door te nemen en te bekijken. Of wandelend door de Paddock coureurs ontmoeten., het bekijken van de on-track actie vanuit geselecteerde uitkijkpunten of genieten van de gastvrijheid in de Aston Martin Red Bull Racing teameenheid.

Wat kunt u verwachten:

 

/ Toegang tot de Aston Martin Red Bull Racing Team hospitality-ruimte van 10:00 tot 17.00 

/ Gratis verfrissingen geserveerd gedurende de dag

/ Inclusief lunch buffet met hospitality service

/ Toegang tot de Formule 1 ™ paddock

/ Op geselecteerde tribunes en gebouwen de actie bekijken op het circuit

/ Begeleide Aston Martin Red Bull Racing garage-tour en pit lane experience

/ Pirelli tyre talk

/ Formule 1 ™ presentaties door teamleden

/ Coureurs handtekeningensessie met de coureur van de dag

/ Teampersoneel staat de hele dag tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden

/  Exclusieve Aston Martin Red Bull Racing gift bag

/  Parkeerplaats op het circuit, indien gewenst.

€ 865,00 (incl. BTW)

onder voorbehoud van prijswijzigingen, koerswijzigingen en beschikbaarheid


Extra mogelijkheden

Om dit fantastische event helemaal af te maken kan Xtend Events voor u de het nog completer maken. Wilt u een meer-daagse reis boeken, of wilt u het combineren met een city trip vakantie in Barcelona of Budapest, of wilt u er gelijk een vakantie plannen? Het is allemaal mogelijk.

 

We kunnen de volgende zaken aan uw trip toevoegen:

/  Vliegtickets

 Hotel

/  Transfers luchthaven-hotel-circuit

/  meer-daags arrangement, 2 dagen tot 2 weken

/  Speciale aanbiedingen voor groepen

/ Excursies in Barcelona/Budapest

/ Combinatie tickets Grand Prix Budapest/testdagen


Impressie In-season testing 2017